Thursday, August 2, 2012

Hobak Jeon - Clătita cu dovlecei coreeană

Yummy, perfectă pentru o zi de vară. Simplă și delicioasă . O să vedeți imediat și voi.

Ingrediente:
1 ou
5 felii dovlecel
1 ceapă verde
făină albă
sare


Mod de preparare
Se taie mărunt ceapa verde la 1cm, dovlecelul băț de chibrit și se amestecă cu oul, se pune 1/2 cană de făină, adăugăm și puțină sare și apă cât e necesar ca să aibă o consistență fluidă.
Se încinge o tigaie și se toarnă cu un polonic amestecul făcut până acoperă tigatia,
se întoarce din când în când până se rumenește pe ambele parți. Se servește cu kimchi.

POFTĂ BUNĂ!

Țineți minte ! Trebuie să se lipească dovlecelul ca să iasă ca o clătită.
Eu am mâncat fără kimchi , mi-a plăcut să pun oțet cu puțină apă și sare în altă farfurie și a fost excelent. ;-;

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...