Thursday, August 19, 2010

Kimchi

Kimchi este murătura naţională picantă a Coreei. Kimchi nu este doar considerat o parte vitală a fiecărei mese, inclusiv a micului dejun, dar se adaugă şi la supe, tocane, fripturi şi chiar la clătite. În fiecare toamnă, cantităţi mari de legume sunt recoltate pentru prepararea unei mari varietăţi de kimchi.

Coreenii mănâncă kimchi practic în orice zi a anului. Masa tipică este, mai degrabă, o selecţie de mici porţii din mâncăruri diferite, decât un singur fel pentru fiecare persoană. Iar carnea, sau peştele, fripte pe grătar, vor fi întotdeauna acompaniate de kimchi.

Şi eu am mâncat kimchi şi nu a fost picant, ci iute de'a dreptul T.T Am crezut că voi scoate foc pe gură hahaha


Ardei sunt pregătiţi pentru kimchi.

Acestea sunt ulcioarele în care se înmagazinează kimchi
Kimchi Buchingae

Arată delicios , nu?

2 comments:

  1. si eu am mancat kimchi si nu mi s-a parut extraordinar de iute...e iute, dar nu cat sa scoti foc pe gura :)) bine..poate ca eu sunt si obisnuita cu mancarurile picante care se gatesc la mine in familie :P
    anyway~ kimchi e bun :D mi-a placut mult ^^

    ReplyDelete
  2. Poate ca cel facut de mine a fost prea iute T.T
    Am zis sa ma obisnuiesc sa mananc condimentat :))
    Da, a fost delicios~!
    Ah acum vreau kimchi >__>

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...