Sunday, January 15, 2012

Kim Nam-Gil

fan Kim Nam Gil, Sumi Jo, Yuna Kim
ascult cu placere muzica traditionala coreeana si cu precadere Arirang

În următoarele postări voi prezenta fiecare lucru pe care îl place această persoană.
Ca să mă revanșez că am uitat să caut ceva pentru ea. :)) Scuze. ^^'

Kim Nam Gil (김남길) 
Data nașterii: 13 martie 1981


Mulți români îl îndrăgesc datorită rolului din drama istorică difuzată pe TVR1 -  Secretele de la palat. A câștigat multe premii datorită acestei drame, în care el a dat naștere personajului BIDAM.


El și-a început cariera cu un alt nume (Lee Han) , dar a revenit mai apoi la numele lui real. Debutul său în televiziune a fost în 1998, cu un rol minor în drama "School 1" (în rolul lui Min-Soo). Cinci ani mai târziu reușește să intre la televiziunea MBC unde are câteva roluri secundare. Între timp, în 2005, decide să-și aleagă un nume de scena, "Lee Han", care sună mult mai exotic. În 2006, Nam-Gil sau "Lee Han" acceptă primul său rol principal în controversatul, dar bine apreciatul de către critici, "No regret". Aici "Lee Han" joacă rolul unui homosexual pe nume Song Jae-Min. Chiar dacă filmul a avut succes în rândul criticilor și al festivalurilor de film, Kim Nam Gil nu a reușit să câștige popularitate și să devină un star, în schimb acesta a acceptat roluri în drame televizate și filme comerciale.
În 2008,odată cu filmarea pentru  "Public Enemy Returns" renunță la numele de scenă „Lee Han”. 
Înainte de „Secretele de la palat”,  Nam Gil primește rolul principal în filmul comercial "Portrait of a Beauty", fiind pentru el primul film istoric în care a jucat.




Pentru telespectatorii români, vestea mare a fost drama Bad Guy (difuzată pe Euforia TV, ora 17.30, de luni până vineri), care chiar dacă a trebuit scurtată cu 3 episoade din cauza serviciului militar obligatoriu din Coreea de Sud, tot reușește să îi bucure pe cei care îl plac pe Nam Gil.
Mai sus am spus despre serviciul militar...acesta s-a înrolat în armată pe 15 iulie 2010.
Pasiunile sale sunt numeroase cum ar fi: cântatul la flaut, step-ul, ski-ul nautic și practicarea sportului național Taekwondo.


Anul acesta trebuie să se întoarcă din armată, nu-i așa? :D
Să sperăm că se va întoarce repede în televiziune pentru fanii lui români și cei din întreaga lume.^^

4 comments:

  1. Buna seara!
    Mi-a trebuit mult curaj sa ma hotarasc sa-ti las un mesaj, dar pentru ca iubesc filmele coreene si admir multe din obiceiurile lor, iubesc faptul ca nu pierd nicio ocazie sa nu scoata in evidenta, prin mijloacele lor artistice, valori unice, cum ar fi, respectul, familia, educatia, etc. si pentru ca mi-ai adus multa bucurie inlesnind vizionarea unor seriale coreene adorabile, am vrut sa sti ca iti sunt profund recunoscatoare pentru aceste momente de bucurie pe care mi le-ai daruit astfel. Multumesc frumos! Cu stima, Mirela

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday! For March 13.
    A return in force, on the soundstages, after the military service
    Good health and work capacity. Are you an actor with a special talent. Of information on the internet I understand that you are a man of outstanding character and personality.
    Good luck, and a wonderful private life!
    Anoet mangu (facebook) / nineta14 (viki)

    ReplyDelete
  3. ... And your voice, caress and soothe the soul!

    Anoet Mangu (facebook) / nineta14 (viki)

    ReplyDelete
  4. Buna ziua , doamna Mirela si doamna Manga! ^_^
    Ma bucur sa vad ca ati acordat putin din timpul d-voastra pretios ca sa comentati pe blog.
    Sunt foarte fericita si recunoscatoare.
    Sa aveti o zi buna in continuare~~! ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...