Wednesday, November 23, 2011

Mâncărurile tradiționale în funcție de anotimp (Vara)

Vara înăbușitoare și ploile lungi îi fac pe coreeni să fie obosiți și își pierd cu ușurință apetitul. În mod tradițional, coreeni mâncau supă de pui cu ginseng, supă de vită condimentată și fructe. Ele sunt modalități sigure de a se apriviziona cu proteine, vitamine și minerale.
Samgyetang
Supa de pui răcită cu pui în zeamă de ginseng, aproape fără pic de orez.


Gochujeon
Clătite mici, făcute cel mai adesea din ouă și făină cu gochu (ardei gras).

Maneul-jangajji
Usturoi murat. Se poate servi cu pește.

Myeongnanjeot (icre de cod negru murate)
 Photo by canchichi.

4 comments:

  1. omg, toate par atat de bune! mi s-a facut foame XD

    ReplyDelete
  2. Ai dreptate! xDDD
    Totuși nu sunt sigură de usturoiul murat. Trebuie să încerc să fac și eu așa ceva.
    Am văzut că e destul de simplu. :-?

    ReplyDelete
  3. clatitele alea iti lasa gura apa :D~

    ReplyDelete
  4. Așa este Lina. ^^
    Cât de mult mi-aș dori să am în fața mea acele clătite. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...