Friday, November 25, 2011

Mâncărurile tradiționale în funcție de anotimp (Iarna)

În zilele friguroase de iarnă, proteinele și caloriile vin din mâncărurile pe bază de vită și porc și din kimchi sau din pește și fructe de mare murate.
Unele dintre gustările care se mănâncă târziu în noapte erau folosite pentru a face noaptea lungă de iarnă mai uşor de suportat şi pentru a păstra trecutul în amintire…Vita şi prăjiturelele de orez pe frigăruie (pregătite din orezul rămas de la supa de prăjiturele de orez), mâncarea de rădăcini de lotus prăjite în tigaie şi mâncarea celor cinci feluri de orez, ca şi aburii mâncărurilor, în timp ce sunt pregătite, provoacă amintiri fericite ale nopţilor de iarnă, când copiii erau mulţumiţi datorită grijii şi delicateţei cu care îi trata mama.

În continuare puteți vedea un video în care străinii se bucură de mâncărurile din timpul iernii.

3 comments:

  1. am salivat intruna uitandu-ma la filmuletul ala...
    m-am udat pe piept =))

    ReplyDelete
  2. Cred ca mancarea aia nu ingrasa asa cum ingrasa mancarea noastra... si nu ma refer la fast food, ci si la mancare obisnuita :(
    Altfel, toti coreenii ar fi obezi :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...